Hvala vam na interesu za sudjelovanje u našim istraživanjima!

 

Tko smo mi?

Mi smo Improve d.o.o. – tim iskusnih istraživača i analitičara tržišta. Glavni nam je posao razumjeti potrebe, želje i stavove potrošača te u skladu s tim savjetovati naše klijente kako da prilagode svoju ponudu, komunikaciju, digitalne aplikacije i drugo. Prijavom u naš panel postajete aktivni sudionik u tom procesu.

Više o nama možete pročitati na Improve web stranici i Improve LinkedIn profilu

 

Tko može sudjelovati u istraživanju?

U istraživanjima možete sudjelovati ako ste stariji od 16 godina, živite u Hrvatskoj I ne bavite se djelatnošću istraživanja tržišta (ni Vi ni članovi Vaše obitelji)

Klikom na link registracija  ispunite kratki pristupni upitnik i primajte aktualna istraživanja na vašu e-mail adresu.

 

U kojim vrstama istraživanja možete sudjelovati?

  • Ispunjavanje anketa na mobitelu ili računalu
  • Grupne diskusije i osobni intervjui online ili uživo
  • Testiranja web stranica i mobilnih aplikacija
  • Testovi proizvoda

Vjerojatno ćemo Vas pozvati u različite vrste istraživanja, a Vi odlučujete u koja se želite uključiti.

 

Kako se nagrađuje sudjelovanje?

Svako se sudjelovanje nagrađuje bodovima. Broj bodova ovisi o tome koliko je pojedino sudjelovanje zahtjevno, npr. koliko vam je vremena potrebno za ispunjavanje ankete.

Za svakih sakupljenih 100 bodova dobivate poklon bon u iznosu 13.50 EUR (101.72 HRK). Obračun bodova se provodi jednom mjesečno (krajem mjeseca) nakon čega svi članovi koji su stekli pravo na nagradu dobivaju poziv (email) da ispune obrazac potreban za slanje poklon bona.

*Bonovi koji su poslani u kunama će vrijediti i nakon 1.1.2023. preračunato temeljem fiksnog tečaja konverzije kune u euro: 1 euro = 7,53450 kuna.

Stanje broja bodova uvijek možete provjeriti pristupom vašem korisničkom profilu.

 

Kako će se koristiti Vaši podaci?

Osobni podaci, socio-demografski podaci i drugi podaci o članovima panela su prikupljeni isključivo uz privolu članova te se pohranjuju na sigurnom serveru i ne prosljeđuju se niti jednoj trećoj strani bez prethodnog pristanka članova panela.

Svi prikupljeni odgovori u anketama se obrađuju isključivo skupno i nakon toga se dalje koriste u anonimiziranom obliku za potrebe istraživanja. Dakle, odgovori se nikada ne povezuju s Vama osobno.

U slučaju prekida članstva vaši osobni podaci će se nepovratno izbrisati.

Više o zaštiti podataka pročitajte na linku Zaštita podataka

 

Niste pronašli informacije koje Vas zanimaju?

U tom slučaju, kao i u slučaju bilo kakvih tehničkih poteškoća možete nam se javiti putem kontakt obrasca ili izravno na mail online@improve.com.hr.

ImproveOnline Naslovna