Registracija

Da bi postali član našeg panela i sudjelovali u našim Internet istraživanjima morate se najprije registrirati. Registracija mora biti obavljena u potpunosti i sa točnim podacima da bi postali punopravni član.

Osobe koje ne mogu biti naš član su:

  • osobe koje rade u istraživanju tržišta i članovi obitelji
  • osobe koje ne stanuju u Hrvatskoj
  • osobe mlađe od 16 godina

Pri registraciji navedite email adresu kojoj redovito pristupate, također navedite lozinku koju znate samo Vi. Jedna osoba može biti registrirana samo jednom (ne smiju se koristiti više email adresa i sl.), a u protivnom ćemo Vas isključiti iz naših istraživanja i ukinuti Vam članstvo.

Nismo obavezni prihvatiti novog člana ako procijenimo da nešto nije u redu sa njegovim podacima ili sl.

Ankete

Kao član pristajete da odgovarate na pitanja bez utjecaja trećih osoba. Nadalje, sadržaj anketa je namijenjen samo Vama i strogo je zabranjeno dijeliti informacije iz anketa sa trećim osobama. U pojedinom istraživanju mogu sudjelovati samo članovi koji odgovaraju određenim uvjetima ili kvotama i samo dok se kvote ne popune, odnosno dok se ne dostigne dovoljan broj ispitanika po ciljnim skupinama.

Imamo pravo da ispunjenu anketu proglasimo nevažećom ako ispitanik nije dovoljno pažnje posvetio odgovaranju na pitanja. Npr. ako ispitanik brza sa odgovorima (označava odgovore bez razmišljanja) ili ako daje ne suvisle odgovore ili odgovara šablonski, tada uzimamo pravo da njegovu anketu proglasimo nevažećom i da ne dodijelimo bodove kao i da mu ukinemo članstvo.

Bodovi

Kao nagradu za suradnju u istraživanjima članovi skupljaju bodove, a sakupljanjem bodova stječe se pravo na poklon bon. Ako otkažete članstvo ili ne poštujete pravila Vaši bodovi će biti trajno izbrisani. Više informacija o bodovima možete saznati na stranici O panelu.

Članstvo

Članstvo traje dok god postoji ImproveOnline panel, dok sami ne zatražite otkazivanje članstva ili dok mi ne ukinemo članstvo zbog nepoštivanja pravila ili nekog drugog razloga.