Autorsko pravo

ImproveOnline panelom upravlja Improve d.o.o. koji zadržava sva prava na sadržaj, kako na ovim stranicama tako i u našim anketama i svim materijalima korištenim u istraživanjima. Svako umnožavanje, pohranjivanje u drugim medijima ili neautorizirano dijelenje informacija i sadržaja je strogo zabranjeno. Improve zadržava pravo da u bilo kojem trenutku  djelomično ili potpuno izmijeni, dopuni, ukloni ili ukine ovu stranicu, temeljem vlastite procjene i bez prihvaćanja odgovornosti ili prethodne obavijesti.

Prava na objavljivanja

Improve zadržava isključiva prava na sve informacije objavljene na ovim stranicama, kao i na informacije iz naših istraživanja.

Slike i materijali

Neke slike na ovim stranicama  potječu iz baza fotografija dostupnih za slobodno korištenje. Obzirom na činjenicu da je ovaj materijal van našeg područja odgovornosti, nismo obavezni navesti njihov izvor. Istovremeno se ograđujemo od sadržaja tih web-stranica.

Izuzimanje od odgovornosti

Cilj nam je da na ovim stranicama sve informacije budu točne, unatoč tome, ne možemo garantirati da je sadržaj u potpunosti bez grešaka i da je u potpunosti točan. U skladu s tim, ograđujemo se od odgovornosti za štetu koja direktno ili indirektno slijedi iz korištenja ove stranice, osim u slučaju izrazitog nemara s naše strane. Pregled ove stranice kao i upotreba dokumenata koji su s njom u vezi proizlazi iz prihvaćanja korisnika i na njegov je rizik. Ako se internet stranice s ove lokacije koriste od treće strane kao referenca, Improve d.o.o. ne smatra se više odgovornim niti za web stranicu niti za njen sadržaj.

Zaštita podataka i sigurnost

Improve d.o.o. odgovoran je za način na koji koristi osobne podatke. provodeći naša istraživanja, određeni podaci se automatski spremaju u sustavu ili u svrhe statistike ili sigurnosti. U tom procesu ne koriste se nikakvi osobni podaci. U nekim prilikama, poput zahtjeva za informacijama, osobni podaci će biti spremljeni. Usprkos tome, čak i ako nam date te informacije, s njima će se uvijek postupati u skladu sa pravilima zaštite. Takve informacije se analiziraju za interne svrhe unutar kompanije. U bilo koje vrijeme možete prekinuti svoje članstvo. Improve d.o.o. garantira Vam najpovjerljivijije korištenje Vaših podataka. Bilo kakav prijenos podataka trećim stranama nije opcija.